Επιστροφές

Γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων σε περίπτωση όπου το προϊόν είναι άθικτο στη συσκευασία του, δεν έχει αφαιρεθεί η ετικέτα του προϊόντος σε περίπτωση που υπάρχει, και η απόδειξη ή το τιμολόγιο βρίσκονται στη συσκευασία. Η Επιστροφή χρημάτων είναι διαθέσιμη μόνο για ελαττωματικό προϊόν, και στη περίπτωση κατά την οποία ευθυνόμαστε εμείς.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν επειδή :

  1. Το προϊόν ήταν ελαττωματικό
  2. Αλλάξατε γνώμη

1. Ελαττωματικό προϊόν

Πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας ελέγχουμε το προϊόν έτσι ώστε να είμαστε 100% σίγουροι για την αρτιότητα τους. Σε περίπτωση όμως που εντοπίσετε ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 10 ημερών. Για βιβλία ο χρόνος επιστροφής είναι 3 ήμερες.  Όταν παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, τότε αντικαθίσταται με νέο η με άλλο προϊόν, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο οταν το προϊόν επιστραφεί στην κατάσταση την οποία και έχει παραληφθεί, δηλαδή χωρίς να έχει χαλάσει η εξωτερική συσκευασία του, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί και αν επρόκειτο για στολές χωρίς να έχουν φορεθεί, επίσης χρειάζεται απαραίτητα επιστροφή και της απόδειξης. Εφόσον πληρούνται όλα τα παραπάνω η επιστροφή γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό τον όποιο θα μας υποδείξετε εντός 10 εργασίμων ήμερων.. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου το Playbook.gr μόνο για την πρώτη φορά.


2. Αλλαγή γνώμης

Η επιστροφή γίνεται εντός 3 ημερών, ενώ για τα βιβλία η επιστροφή είναι εντός 2 ημερών, εσωκλείοντας το παραστατικό πώλησης. Αφού ελεγχθεί η αρτιότητα του προϊόντος, επικοινωνούμε μαζί σας για την αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν. Τα έξοδα αποστολής σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και μόνο. Είναι απαραίτητο πριν την επιστροφή των προϊόντων σας να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με e-mail στο info@playbook.gr είτε τηλεφωνικός στο 2681078100. Δεύτερα – Παρασκευή από 10:00 έως 18:00, για να σας καθοδηγήσουμε για τον τρόπο αποστολής.


2.1 Σε περίπτωση όπου το προϊόν που έχετε παραλάβει είναι το σωστό και θέλετε  να το επιστρέψετε χωρίς να φέρει ευθύνη το κατάστημά μας, τότε μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη και στις δύο περιπτώσεις (παράδοση παραγγελίας & επιστροφή παραγγελίας).  

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

* Στις αποκριάτικες στολές δεν γίνονται επιστροφές.

*Στις αποκριάτικες στολές δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε καμία περίπτωση.

* Στα φουσκωτά παιχνίδια και βοηθήματα παραλίας δεν γίνονται δέκτες αλλαγές / επιστροφές.

2. Ακυρώσεις

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί είτε τηλεφωνικά στο 26810 – 78100 είτε μεσώ email στο info@playbook.gr